Puretina
PRSA
Najpopularniji komad puretine zbog lakoće spremanja i bogatog okusa.
Zbog svoje veličine, iz prsiju je moguće rezati velike odreske koji su pogodni za različita punjenja (šunka, sirevi, pršut, vratina) .
ZABATAK
Zabatak je kvalitetno crveno meso koje će biti ukusno i sočno u gulašu s krumpirima, a također moguće ga je i sušiti kao i sve pureće komade.
BATAK ZABATAK
Sušeni batak zabatak je prava delicija koju uskoro očekujte i u našoj ponudi, a do tada Vam nudimo svježe batke zabatke koji super uspijevaju pečeni u pećnici s krumpirima.
BATAK
Sušeni batak također je delicija i jedan od načina spremanja, a isto tako je izvrstan u gulašu ili pak pečen na ražnju.
KRILA
Krila je moguće staviti u juhu te ih potom malo ispeći kako bi dobila ukusnu koricu kojoj nitko neće moći odoljeti.
VRAT
Izrazito slasni komadi vrata najbolje uspijevaju u juhi, pečenjem u tavici ili kuhanjem gulaša.
PUREĆE MLJEVENO MESO
Dobiveno mljevenjem batka zabatka i leđiju zbog optimalne količine masnog tkiva u tim dijelovima purica koje služi kao vezivno sredstvo kako meso ne bi bilo presuho.
Koristite ga u pripremi sarme, kobasica, pljeskavica, punjenih paprika i mnogih drugih jela.