Patke
PATKA
Patke su proizvod sezonskog karaktera koje ljudi mahom pripremaju za blagdane Svih svetih, Božić i Uskrs. Naša filozofija je ponuditi pačje meso na tržištu tijekom cijele godine kako bi povećali zastupljenost ovog mesa u potrošnji te kako bi ljudi spoznali sve kvalitete koje ono ima.
Patke se pripremaju na različite načine i u različitim kombinacijama od kojih izdvajamo najpoznatiju kombinaciju pečenja patke premazane preljevom od narančina soka i meda koju svakako preporučamo isprobati.
PRSA
Pačja prsa najjednostavnije ćete spremiti pečenjem u grill tavi poput bilo kakvog steaka.
Za prirodan okus najbolje ih je samo blago posoliti i popapriti, te poslužiti s pečenim povrćem.
BATAK ZABATAK
Premalo zastupljen i definitivno premalo poznat komad mesa koji ima mnoštvo načina pripremanja.
Naša preporuka za početak upoznavanja je klasično pečenje u pećnici s krumpirima i povrćem kako biste spoznali bogatstvo okusa i sočnost koju ovaj komad mesa nudi.
MESO ZA JUHU
Pačje nogice, vrat, leđa i želuci prava su poslastica za svakog “juholjupca” koji želi napraviti odmak od uobičajenih pilećih i goveđih juha.
Napravite pravu domaću pačju juhu s našim pačjim mesom i više nećete birati između juhe u vrećici i prave domaće juhe.