100% Prirodno
  • Poljoprivredno gospodarstvo Orehovec

    Dobro nam došli

    Dašak prirode na Vašem stolu!

Poljoprivredno gospodarstvo Orehovec

Mi smo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo iz Velikog Bukovca kraj Ludbrega koje se bavi prirodnim uzgojem peradi. Na našim web stranicama pronaći ćete informacije o našoj proizvodnji, proizvodima koje nudimo na tržištu i lokacijama gdje možete kupiti naše proizvode.

 

Pročitajte više o nama

100% prirodna proizvodnja

Naša misija je jednostavna: „Dostaviti vrhunski proizvod iz prirodnog uzgoja na Vaš stol!“ Njegujući prirodan način uzgoja na našim farmama brinemo o dobrobiti životinja i zaštiti okoliša. Hrana koju koristimo u ishrani peradi uzgojena je na našim poljima uz strogu kontrolu i brigu o kvaliteti. Jedino na taj način smo sigurni da je proizvod koji nudimo vrhunske kvalitete i provjerenog podrijetla.

Proizvodi

Tražite li pileće, pureće, pačje ili pak guščje meso? Želite li probati meso pijetla koji je uzgojen na farmi otvorenog tipa?

Na pravom ste mjestu!

Pogledajte naše proizvode

Sadrži li meso antibiotike?

Čuli ste da u pilećem mesu ima antibiotika? Netko Vam je rekao da se pilići uzgajaju u kavezima, na malom prostoru, a da im se daju hormoni i steroidi?

Pročitajte istinu o mitovima o mesu peradi

Praktični savjeti

Prilikom pripreme mesa uvijek vodite računa o higijeni radnog prostora.

Uvijek operite dasku nakon rezanja mesa. Najbolje je da prilikom spremanja jela koristite dvije daske, jednu za meso i jednu za ostale namirnice kako ne biste prenijeli bakterije koje su na mesu na namirnice koje se neće termički obrađivati.

 

 

Potražite više